Menu

Massages bij Mas For All


Therapeutische massages

Een therapeutische massage laat u volledig ontspannen en tot rust komen. Bij Mas Kardi in Antwerpen kunt u terecht voor verschillende therapeutische massages.

Tantra Massage

Tijdens een tantra massage wordt u gemasseerd door een mooie masseuse. Door alle lichaamszones teder en liefdevol aan te raken, komt u in een toestand van ware extase. Naarmate de massage vordert, komen de erogene zones meer aan bod en voelt u zich steeds meer sexueel geprikkeld. Door deze spanning geleidelijk aan op te bouwen, bezorgt de masseuse u een veel intenser hoogtepunt.

Body2body Massage

Deze massage wordt volledig naakt gegeven door onze masseuse. Vaak worden massages met de handen uitgevoerd maar bij een Body2Body massage wordt het hele lichaam gebruikt als massage instrument. Het gebruik van voorverwarmde olie zorgt voor een zeer sensuele beleving wanneer haar lichaam tijdens de massage over het uwe glijdt. Bij deze massage zal u zich zelf volledig ontspannen voelen terwijl de masseuse met haar blote lichaam uw lichaam van top tot teen masseert. U krijgt een volledige lichaamsmassage waarbij al uw zintuigen geprikkeld worden.

TIP! Probeer ook een super erotische Body2Body massage met Nuru Massage Gel!

Nuru massage

De Nuru Massage is de ultieme body to body massage voor wie van glibberen en glijden houdt.
De Nuru Gel is een gel op waterbasis, gemaakt van zeewier. Deze gel is zowel kleur- geur- als smaakloos. Nuru is zowat het meest glibberige product dat er bestaat en geeft een koele maar uiterst opwindend gevoel op de huid. Bij het over elkaar glibberen en glijden van de naakte lichamen geeft de Nuru je een sensationeel glad en erotisch gevoel, het is net of heel je huid een erogene zone is.

Koppelmassage

Zalige Koppelmassages bij “Mas KARDI en Mas ROYALE”!!!

“MAS KARDI” en ***Mas ROYALE*** bieden sinds kort ook koppelmassages aan naast de meer bekende body to body en tantra massages. We geven u eerst de kans om op temperatuur te komen in de jacuzzi met een glaasje CAVA in de hand, daarna volgt een uur zalige massage met 2 masseuses met op het einde een denderend hoogtepunt, na de massage krijgt u nog de kans om tesamen met uw partner nog even na te genieten. Wil je hier meer over weten bel ons dan op 0032 488 677059/ 0032 471 327866 of kom vrijblijvend langs op Lodewijk van Berckenlaan 2 te 2600 Berchem of PrinsFiliplaan 11 te 2550 Kontich. Discretie en hygiëne verzekerd, ruime parkeermogelijkheid, betalen met bancontact mogelijk

Mas Royale

Prins Filiplaan 11
2550 Kontich
België

0471 327 866

Ligging

Mas Kardi

Lodewijk van Berckenlaan 2
2600 Berchem
België

0488 677 059

Ligging

Mas Passion

Krijgsbaan 27
2640 Mortsel
België

0485 774 766

Ligging